Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται μέσω της ACS. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (από την ημερομηνία ταχυδρόμησης).

  • ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,70 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60 €.

Για αποστολή με παράδοση αυθημερόν εντός καταστήματος της περιφέρειας, ισχύουν οι χρεώσεις του επίσημου  τιμοκαταλόγου της εταιρείας.

  • ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της ACS, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60 €. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της ACS, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,20 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της ACS, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,00 €  μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,30 €.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα  1.50  μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

(α) Για παραγγελίες που έχουν κόστος 120 € και άνω, τα μεταφορικά είναι δωρεάν (εξαιρούνται προϊόντα, δείτε σημείωση ‘γ’ παρακάτω.).

(β) Σε προϊόντα με σημαντικό βάρος η/και όγκο (όπως κουκούλες αυτοκινήτων, μπροστινά φανάρια κ.α.), υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών (ανά προϊόν).

(γ) Στα προϊόντα με επιπλέον βάρος η/και όγκο, ΔΕΝ ισχύει η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών.