ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκευή ηλεκτρολογικών βλαβών

Η CARHOME είναι μια εταιρεία που προσφέρει όλους τους τύπους ηλεκτρολογικών επισκευών για αυτοκίνητα. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως διάγνωση και συντήρηση, καθώς και επισκευές για το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας. Στην CARHOME μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή στην περιοχή σας

Εδώ και 35 χρόνια είμαστε δίπλα σας. Επισκευάζοντας κάθε τύπου ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών προβλημάτων με αξιοπιστία, σύγχρονα εργαλεία και την εμπειρία χρόνων στο τομέα των αυτοκινήτων. .

Service

Σε εμάς μπορείτε να κάνετε το service του αυτοκινήτου σας με την αξιοπιστία επώνυμων ανταλλακτικών και λιπαντικών 

Αλλαγή μπαταρίας

Ελέγχουμε την μπαταρία σας με σύγχρονα μηχανήματα για την σωστή διακρίβωση της κατάστασης της! 
Σε περίπτωση που η μπαταρία σας διαπιστωθεί ότι πρέπει να αντικατασταθεί, την αλλάζουμε τοποθετώντας safe-system κατά την διάρκεια της αλλαγής ώστε το αυτοκίνητο σας να μην μείνει χωρίς ρεύμα.
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε μπαταρίες! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οικονομικές, επώνυμες ή Premium κατηγορίες! 

Διάγνωση αυτοκινήτου

Ανάλυση βλαβών με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διαγνωστικών.
Τα αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο εξελιγμένα και περίπλοκα και αποτελούν μια όλο και πιο δύσκολη πρόκληση για τα συνεργεία. Και αυτό γιατί τα σημερινά συστήματα διαχείρισης κινητήρα ελέγχουν ηλεκτρονικά τη διαδικασία ψεκασμού καυσίμου, προσφέροντας έτσι άριστες επιδόσεις από τον κινητήρα σε συνδυασμό με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Για να διασφαλιστεί ότι θα απολαμβάνετε συνεχώς αυτά τα οφέλη, το καταρτισμένο προσωπικό ελέγχει το όχημά σας χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης.
Με συνεχή αναβάθμιση των λογισμικών, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και των αναβαθμίσεων τους η CARHOME είναι εξοπλισμένη να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας.

Επισκευή μίζας - δυναμό

Αναλαμβάνουμε την επισκευή την ανακατασκευή ή την αντικατάσταση του δυναμό ή της μίζας του αυτοκινήτου σας. Με την ολοκλήρωση της επισκευής πάντα γίνεται Test σε μηχανήματα δοκιμής πριν τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο, έχοντας έτσι εξασφαλίσει την σωστή επισκευή τους.  Το δα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων μας ειδικεύεται στην επισκευή, ανακατασκευή, πώληση και τοποθέτηση μίζας για αυτοκiνητα κάθε μάρκας και τεχνολογίας. Οι μίζες που τοποθετούμε στα αυτοκίνητα είναι οι προβλεπόμενες από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία για το κάθε μοντέλο.

Κλιματισμός αυτοκινήτου

Με την χρήση ενός ολοκληρωμένου συστήματος πλήρωσης freon R134a και 1234yf εξασφαλίζουμε πάντα την σωστή λειτουργεία στο A/C. Σε κάθε service του κλιματιστικού σας τοποθετούμε καινούργιο λάδι που είναι απαραίτητο για την μακροζωία του κομπρέσορα. Τέλος απολυμαίνουμε όλη την καμπίνα του αυτοκινήτου σας με φιλικά προς των άνθρωπο χημικά.


Τοποθέτηση LED

Οι LED λαμπτήρες αυτοκινήτου δεν είναι απλώς μια μόδα, αλλά μια εξέλιξη στον κόσμο του αυτοκινήτου που συνδυάζει στυλ, ασφάλεια και οικονομία ενέργειας. Επιλέξτε τους για να δώσετε στο όχημά σας μια νέα διάσταση φωτισμού και απολαύστε τα οφέλη που προσφέρουν σε κάθε ταξίδι σας